MatchNa een eerder uitstel van de Beursvloer vanwege corona, hadden we gehoopt toch nog fysiek bij elkaar te kunnen komen in CulturA om face to face matches te kunnen maken.

Matches tussen culturele aanbieders uit de omgeving en scholen in Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp. Vervolgens kwam de tweede coronagolf en besloten we om de Beursvloer dan maar digitaal te doen.

Er zijn vijf mooie matches gemaakt die de komende weken verder uitgewerkt worden:

  • De Prins Willem-Alexanderschool gaat met Y-werk (Zoetermeer) onderzoeken of er een schoolbreed project opgezet kan worden waarin mediakunst een rol gaat spelen.
  • De Triangel  is gematcht met Team4Talent (Pijnacker-Nootdorp) voor lessen filosofie en literatuur voor de plusklas.
  • Op de Poolster gaat ToiToiToi musicaltheater (Berkel en Rodenrijs) een theaterproject geven.
  • Een groep van culturele aanbieders uit Pijnacker-Nootdorp onder de naam Kunst van alle Kanten ontwikkelt speciaal voor het jubileum van de Johannesschool een multi-disciplinair project met daarin dans, muziek, beeldende vorming en fotografie, dat afgesloten gaat worden met een feestelijke presentatie.
  • De Wilgenhoek wil graag meer doen met Visual Thinking Strategies. Dat bleek een prima match met Kunstbreak (Berkel en Rodenrijs), die een project ‘VTS in de praktijk’ verzorgen.

Lees hier meer over een succesvol beursvloerproject!