lancering leerlijnOp 2 en 3 juni werd in respectievelijk CulturA & Zo (Nootdorp) en de Cultuurfabriek (Bergschenhoek) de nieuwe Erfgoedleerlijn van de Cultuurtrein gepresenteerd.

Deelnemers-2022-ICC.jpgOp woensdag 25 mei 2022 sloten vijf enthousiaste leerkrachten de cursus tot Intern Cultuurcoördinator (ICC'er) af met een welverdiend certificaat.

PortretteketetWaarom maakt een kunstenaar een zelfportret? Welke kunstenaars zijn er beroemd door geworden en waarom? Wanneer is zo’n tekening of schilderij van jezelf goed gelukt? Waar moet je rekening mee houden en zijn er regels?

...

Boterdorp HundertwasserIn mei 2022 zijn er in groep 3 van de CBS Boterdorp in Bergschenhoek lessen gegeven uit de Leerlijn Beeldende Vorming in het kader van de Cultuurweek.

Mark MierasOp donderdag 2 juni en vrijdag 3 juni van 15.00-18.00 uur vindt in respectievelijk CulturA & Zo (Nootdorp) en De Cultuurfabriek (Bergschenhoek) de feestelijke presentatie plaats van de nieuwe Erfgoedleerlijn.

SpionOp 24 en 25 maart fietsten leerlingen van groepen 7 en 8 door het zonnetje naar de Cultuurfabriek in Bergschenhoek voor een middag vol spionage, morsecodes, geheimzinnigheid en vooral ook humor.