Op basisschool De Poolster in Berkel en Rodenrijs hebben de groepen 4 en 7 stof leren maken van wolvezels. De kleurrijke wol voelt heerlijk zacht, maar de mouwen moesten worden opgestroopt.

PerronHet vertrekpunt voor de aansluiting tussen school en cultureel aanbod. Save the date: dinsdagmiddag 4 april 2023 in CulturA & Zo.

Inspiratiemiddag 2022Op woensdagmiddag 9 november kwamen leerkrachten en culturele partners uit Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp bijeen voor de Inspiratiemiddag van De Cultuurtrein.

Cultuurproject websiteOp donderdag 29 september en vrijdag 30 september hadden de VWO4-klassen van het Stanislascollege Pijnacker een geschiedenis-/cultuurproject.

Inspiratiemiddag3Op 9 november vindt de jaarlijkse inspiratiemiddag plaats, met als thema 'Gebruik culturele lessen met thema’s en methoden'. Ditmaal op basisschool De Tweemaster in Pijnacker. 

Erfgoed groep 12“Door erfgoed een context te geven, roept het emoties op”. Interview door Kunstgebouw met Charmaine Hulsbosch over de nieuwe leerlijn Erfgoed.