Bij gebruik van informatie van deze website dient de volledige bron en het copyright te worden vermeld.
Bij het samenstellen van de informatie voor de website wordt de nodige zorgvuldigheid betracht. De Cultuurtrein kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor onjuiste informatie en de gevolgen daarvan. Aan de informatie op de website kunnen geen rechten worden ontleend.

Tijdens activiteiten in het kader van de Cultuurtrein worden regelmatig foto's gemaakt voor plaatsing op de website. Het is niet altijd mogelijk om toestemming te vragen voor het nemen van deze foto's. Indien je jezelf (of je kind) ziet op één van de foto's op deze website en je hebt bezwaar, dan verzoeken wij je vriendelijk contact op te nemen. De foto zal dan van de website worden verwijderd.

Privacy

Als je je hebt aangemeld voor het ontvangen van de nieuwsbrief van de Cultuurtrein, gebruiken wij je naam en e-mailadres om nieuwsbrieven naar je te sturen. Bij iedere verstuurde nieuwsbrief heb je de mogelijkheid om je af te melden of de geregistreerde gegevens te wijzigen. Bij verwijdering worden jouw naam en e-mailadres uit ons bestand verwijderd. Dit bestand met emailadressen wordt alleen voor dit doel gebruikt en niet aan derden verstrekt.

Als je het contactformulier invult, gebruiken wij je naam en e-mailadres om met je in contact te kunnen komen en te reageren op je gestelde vraag of opmerking. 

We behandelen je gegevens vertrouwelijk en in overeenstemming met de AVG. We spelen je gegevens niet door aan derden.