ZelfportrettenOp dinsdag 21 november bezocht Zee Vol Verhalen basisschool Omnia in Nootdorp. De leerlingen van groep 6, 7 en 8 leerden aan de hand van voorbeelden uit de kunstgeschiedenis over het zelfportret.

InstrumentenWist u dat er in Lansingerland sinds dit schooljaar, 2023-2024, een plek is waar je voor een redelijk tarief instrumenten kunt huren voor muzieklessen op je school?

Inspiratiemiddag3Op woensdagmiddag 1 november vindt de jaarlijkse inspiratiemiddag plaats, met als thema Vakintegratie. Ditmaal op CBS Prins Willem-Alexander in Berkel en Rodenrijs. 

Gelaarsde PoesHet Stanislas Pijnacker is een scholengemeenschap die veel waarde hecht aan cultuur en creativiteit. Naast tekenen, muziek en theater in het lesrooster, zijn er ook cultuurprojectweken.

Interne CultuurcoördinatorWil jij je inzetten voor cultuur en creativiteit op school? Word interne cultuurcoördinator! Eind september begint de nieuwe cursus.

Samen kunst kijken klein

Misschien ben je al bekend met de methode Visual Thinking Strategies (VTS) en gebruik je deze al regelmatig in je kunstonderwijs. Maar wist je dat je nog veel meer kunt met

...