Mirjam van der Beek

Mirjam van der Beek

Zang- / Muziek- / Yogadocent Mirjam van der Beek van Gelderen

Contactgegevens

 • Adres
  Anjertuin 12
 • Plaats
  Bergschenhoek
 • State or Province
  Zuid-Holland
 • Postcode
  2662 DE
 • Country
  Netherlands
 • Telefoon
  06 10431244
 • Mobiel
  06 10431244

Het enthousiaste Draakje vurig heeft een super idee. HIj weet precies wat hij wil: varen naar het eiland in het meer! 

Aan de hand van het prachtige prentenboek Wat zit er in een regenboog? maken we muziek met boomwhackers, dondina, gekleurde klankstaven en een gekleurde hapidrum.

In deze allround muzikale en creatieve les maken de kinderen kennis met een eekhoorn die op een dag ontdekt dat de blaadjes van de bomen zijn gestolen.

In deze muzikale workshop ontdekken de kinderen diverse muziekinstrumenten en leren zij te bewegen  als dieren. De kakelbonte kameleon wil steeds op een ander dier lijken, totdat hij ontdekt dat het toch het plezierigste is om een gewone kameleon te zijn.

Aan de hand van het prentenboek 'Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft' van Werner Holzwarth gaan de kinderen op yoga- en muziekavontuur.

Aan de hand van het prentenboek 'We hebben er een geitje bij' van Marjet Huiberts gaan de kinderen op yoga- en muziekavontuur! 

In deze interactieve, muzikale workshop worden de kinderen meegenomen in het verhaal van Muk! met de kamishibai vertelplaten. We gaan liedjes zingen, bewegen en muziek maken rondom het verhaal van dalmatiƫr hondje Muk, die zo graag meer stippen wil.

Rondom het verhaal van Rupsje Nooitgenoeg doen we een les waarin zowel kinderyoga als muziek aan bod komen. Hoe bewegen de rups en de vlinder? We maken kennis met verschillende muziekinstrumenten en zingen samen.

Ssst! De tijger slaapt en niemand wil haar wakker maken. Er is alleen een probleem: ze ligt vreselijk in de weg. Hoe moeten de dieren er nu langs?

In deze betoverende muzikale workshop maken de kinderen kennis met kleine vogel Coco die leert haar vleugeltjes uit te slaan. Een prachtig verhaal over moed en dapper durven zijn.

Pagina 1 van 2