Mirjam van der Beek

Mirjam van der Beek

Zang- / Muziek- / Yogadocent Mirjam van der Beek van Gelderen

Contactgegevens

 • Adres
  Anjertuin 12
 • Plaats
  Bergschenhoek
 • State or Province
  Zuid-Holland
 • Postcode
  2662 DE
 • Country
  Netherlands
 • Telefoon
  06 10431244
 • Mobiel
  06 10431244

In deze les gaan de kinderen zingen, dansen, bewegen en muziek maken rondom het prentenboek 'Mama kwijt'.

Kleine Beer kan niet slapen. Hij is bang voor het donker. Grote Beer brengt steeds een groter lichtje naar Kleine Beer.

Mees is vaak een beetje bang. Bang voor de blaffende hond in zijn straat, bang voor de gekleurde strepen die in het donker door zijn raam naar binnen schijnen en bang voor de geluiden onder zijn bed.

Het kleurenmonster is in de war. Hij voelt zich blij, verdrietig, boos, bang en kalm tegelijk. Wat is er met hem aan de hand?

Het enthousiaste Draakje vurig heeft een super idee. HIj weet precies wat hij wil: varen naar het eiland in het meer! 

Aan de hand van het prachtige prentenboek Wat zit er in een regenboog? maken we muziek met boomwhackers, dondina, gekleurde klankstaven en een gekleurde hapidrum.

In deze allround muzikale en creatieve les maken de kinderen kennis met een eekhoorn die op een dag ontdekt dat de blaadjes van de bomen zijn gestolen.

In deze muzikale workshop ontdekken de kinderen diverse muziekinstrumenten en leren zij te bewegen  als dieren. De kakelbonte kameleon wil steeds op een ander dier lijken, totdat hij ontdekt dat het toch het plezierigste is om een gewone kameleon te zijn.

Aan de hand van het prentenboek 'Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft' van Werner Holzwarth gaan de kinderen op yoga- en muziekavontuur.

Aan de hand van het prentenboek 'We hebben er een geitje bij' van Marjet Huiberts gaan de kinderen op yoga- en muziekavontuur! 

Pagina 1 van 3